Tisztelt Érdeklődő!

Engedje meg, hogy levelemmel figyelmébe ajánljak egy egyedülálló, a beteg újraélesztését, lélegeztetését elősegítő elektromos forrást nem igénylő forradalmian új eszközt.

Ezen készülék, a jelenleg életmentő eszközként széles körben alkalmazott a ballonos lélegeztetést teljes mértékben kiváltó O x y l a t o r elnevezésű lélegeztető.

 

Az O x y l a t o r olyan ballonmentes egyszerű eszköz, amely hatékony lélegeztetést biztosít a respirációs paraméterek klinikailag biztonságos tartományán belül, ezzel megelőzhetők az életmentő lélegeztetés során előforduló komplikációk.

 

A hagyományos AMBU-ballonos lélegeztetés:

A ballonnal történő lélegeztetés esetén az összenyomásával biztosított áramlás egyenletessége és a nyomás maximális értéke igen nehezen kontrolálható, a légzési térfogat pedig belélegzési szakaszonként a körülményektől függően szélsőséges mértékben változhat. A túl magas nyomás barotraumát okozhat, az áramlás hirtelen megnövekedése a gyomor felfúvódását eredményezheti.

A hagyományos vezérlés során a lélegeztető egy adott általában alacsony nyomás eléréséig konstans áramlást biztosít, a határnyomás észlelésekor pedig negatív nyomásra vált, a kilégzési szakasz végét jelentő alsó határnyomás eléréséig. Ebben az esetben a szélsőségesen magas légúti ellenállással és az alacsony tüdő-tágulékonysággal (compliance) rendelkező páciensek esetében a lélegeztetés nem lesz elégséges.

A műtéti blokkokban használt lélegeztető ballonok élettartama, a folyamatos igénybevétel következtében (az anyag elfáradása, stb.) igen rövid. Javítása, cseréje igen magas költséget ró a Kórházakra.

 

Az egészségügyi szolgáltatások nyújtásához szükséges szakmai minimumfeltételekről szóló 60/2003. (X. 20.) ESzCsM rendelet rendelkezik - többek között - azon tárgyi minimumfeltételek megteremtéséről a fekvőbeteg-szakellátást nyújtó egészségügyi intézetek részéről, melyek a biztonságos egészségügyi szolgáltatás végzéséhez elengedhetetlenül szükségesek.

Ezen rendelet alapján a respirátor készülék kötelező tárgyi feltétel a fekvőbeteg intézmények alábbi osztályain:

.        Ébredő-megfigyelő helyiségek,

.        Intenzív Neonatológiai Osztályok,

.        a Perinatalis (Neonatalis) Intenzív Centrumok,

.        Szívsebészeti intenzív osztályok,

.        az Intenzív Neonatológiai Osztályok.

Világszínvonalú termékünk a respirátorhoz csatlakoztatható O x y l a t o r a fekvőbeteg intézmények speciális osztályai részére mind szakmailag, mind költséghatékonyság szempontjából egyedülálló szerkezet.

A kiváló minőségű O x y l a t o r a hagyományos ballon/szelep életmentő (újraélesztő) és lélegeztető eszközöknél lényegesen hatékonyabb és biztonságosabb, az intenzív terápiában használatos repsirátorokhoz képest sokkal olcsóbb és egyszerűbb készülék.

Az O x y l a t o r egyedülálló űrtechnológiával, 35 éves fejlesztői munkát követően került kifejlesztésre és gyártásra, mely a jelen kor leghatékonyabb és legköltségkímélőbb eszköze.

 

A O x y l a t o r működése

Működésének lényege, hogy a belégzési szakaszban a hagyományos nyomás-vezérlésű lélegeztetőkhöz hasonlóan egy maximális légúti nyomásig tartja fent a biztonságos és konstans áramlást, ezt a maximális légúti nyomást azonban az eszköz egyedülálló tervezésének köszönhetően a felhasználó páciens légúti ellátásához és tüdő-tágulékonyságához igazítja, akár a belégzési fázis alatt is.

A határérték elérésekor az O x y l a t o r  a kilégzési szakaszra vált, amely passzív és a kilégzési áramlás megszűnéséig tart, vagyis míg a kilégzési szakaszt adott nyomásszint, a belégzési szakaszt adott áramlási szint indítja el.

Ez az elv megelőzi a lélegeztetőknél gyakran előforduló "felhalmozódás" jelenségét, amelynek során kilégzésről kilégzésre egyre több levegő marad a páciens tüdejében.

Az O x y l a t o r  rendkívüli tulajdonsága, hogy egyszerű módon igazítja a légzési frekvenciát a páciens fiziológiai adottságaihoz, a beállított maximális légúti nyomástól függetlenül állandó perctérfogatot biztosítva.

 

Jelenleg az Oxylátornak 4 típusa áll a megrendelő ügyfelek rendelkezésére:

.        Oxylator FR-300

Olyan sürgősségi automatikus lélegeztető gép, amely elsősorban laikus elsősegélynyújtóknak készült.

.        Oxylator EMX

 Lélegeztetés alatt álló betegek szállitása esetén, korteremből műtőbe ,etc... 

.        Oxylator HD

A betegek sürgősségi lélegeztetését, újraélesztését elősegítő, valamint inhalációs kezelésére tervezett kórházi készülék.

Az O x y l a t o r  újraélesztő és lélegeztető készülék minden tekintetben megfelel az Európai Unió tagállamain belüli jogszerű forgalomba hozatal feltételeinek.

Létjogosultságát, hatásfokát már számos nemzetközi kutatás (Heart and Stroke Foundation of Kanada, American Heart Association (AHA), Tha PAD Trial) igazolta.

A terméket a világ számos ország (pl.: USA, Kanada, Németország, Hollandia, Egyesült Királyság) kórházai, sürgősségi centrumai eredményesen használják.

Fontos tudni, hogy a világon különleges technológiával gyártott O x y l a t o r tartós, ütésálló anyagból készült, súlya, mérete kicsi mindössze egy mozgó alkatrészt tartalmaz.

Könnyen szervizlehető, a szűrőbetét szerszám nélkül cserélhető, elektromos energiaforrást nem igényel.

A gyártó teljes körű garanciát vállal a termék minden egyes részére, és évenkénti felülvizsgálatot végez.

Célunk, hogy a vásárló a lehető legjobb áron és a legrövidebb időn belül juthasson hozzá ezen nagyszerű lélegeztető eszközhöz.

Reméljük, termékünk elnyeri a szakmai elismerésüket és rövidesen megrendelőink között köszönthetjük.

 

Budapest, 2016. Junius 14.

Tisztelettel:

Dr. Czakler Éva

disztributor

 

...

Kérem, engedje meg, hogy a levelemhez csatolt rövid ismertető anyaggal részletesen bemutathassam Önnek az O x y l a t o r  újraélesztő és lélegeztető készülék típusait, technikai részleteit.

Oxylator EM-100

Oxylator FR-300

Oxylator EMX

Oxylator HD